Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Vegan apple and nut crumble with rum raisins
9 godz.
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Nectarine Tart with Frangipane
1 godz.
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Whipped Feta
35 min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Brak ocen
Smoky tuna tartare (Sergio Perera)
30 min
Creamed pāua soup
1 godz.
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min