Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Black tahini
20 min
Pickled vegetables
745 godz.
Sukiyaki
55 min
Summer vegetable salad with maple tahini dressing
30 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30 min
Beef Wellington
2 godz. 15 min
Mango Sticky Rice
5 godz.
Chimichurri
5 min