Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2 godz. 5 min
Japanese ramen noodles
1 godz.
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 30 min
Pickled vegetables
745 godz.
Homemade tallow or lard
25 godz. 15 min
Virgin Coconut Oil Chocolate
2 godz. 10 min
Gado gado
1 godz.
Cashew pouring cream
35 min
Cheesecake ice cream
3 godz.
Mini vegan fruit cakes
25 godz. 40 min
Kimchi
51 godz.