Urządzenia i Akcesoria
Grilled seafood charcuterie board
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
Herb and chilli lemon butter
-
fresh parsley leaves3 sprigs
-
fresh red chilli sliced1
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
freshly squeezed lemon juice10 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Pepper and almond sauce
-
blanched almonds30 g
-
roasted red capsicums drained200 g
-
apple cider vinegar10 g
-
honey20 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Basil and yoghurt dip
-
fresh basil leaves only4 - 5 sprigs
-
garlic clove1
-
Greek-style natural yoghurt150 - 200 g
-
sea salt2 - 3 pinches
Grilling and assembly
-
whole fish, gutted and cleaned1
-
octopus tentacles200 - 300 g
-
unpeeled, large raw prawn400 - 500 g
-
sea salt plus extra to season2 pinches
-
cherry tomatoes on the vine
-
fresh scallops6 - 8
-
extra virgin olive oil to serve
-
pickled capers to serve
-
baguette sliced, to serve
-
fresh parsley leaves only, chopped, to sprinkle
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1274.6 mg
Białko
44.5 g
Kalorie
2597.3 kJ /
620.8 kcal
Tłuszcz
41.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese-style crème brûlée
25 min
Bao buns
Brak ocen
Carrot coriander soup and tikka salmon with steamed vegetables
35 min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 godz. 50 min
Green mussels in wine and garlic sauce
45 min
Cassava Cake
1 godz. 20 min
Boba Cheesecake
6 godz. 45 min
Vietnamese mixed meat pho
1 godz. 50 min
Rosalinda Tart (Fancy Pineapple Tart)
1 godz. 30 min