Urządzenia i Akcesoria
Meat pasties
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
30 pieces
Składniki
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
5 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Skirt Steak Spiralized Salad
35 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Raspberry chiffon cake
5 godz. 15 min
Lemon and Poppy Seed Battenberg Cake
1 godz. 45 min
Beef Stroganoff
45 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Marshmallow pops
25 godz. 40 min
Crunchy Granola
2 godz.
Chai Tea Powder
15 min
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Almond addiction
1 godz.