Urządzenia i Akcesoria
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
730 g
Składniki
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 730 g
Sód
5748.6 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
74.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rye sourdough loaf
18 godz. 20 min
Energy breakfast bars
40 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min
TM7 Demo (NZ)
1 godz. 30 min
Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
Brak ocen
Chinese egg noodles
1 godz.
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Traditional French chocolate canelé
49 godz.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Thai watermelon salad
50 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min