Urządzenia i Akcesoria
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Dough
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
olive oil plus extra to grease30 g
-
water120 g
-
salt¼ tsp
Topping and assembly
-
white onion cut into halves200 g
-
red onion cut into halves200 g
-
sour cream150 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh chives chopped30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405 mg
Białko
8.6 g
Kalorie
1712.7 kJ /
409.3 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chestnut, Mushroom and Cranberry Tart
1 godz.
Cinnamon Rolls
3 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Cholent
4 godz. 50 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Steamed bánh mì burgers with pickled carrots
45 min
Virgin Watermelon Margarita
10 min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Brak ocen
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
Espresso caramel sauce
45 min
Ube ice cream
12 godz. 10 min