Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3 godz. 25 min
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6 godz. 10 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter)
15 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Brak ocen
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Roasted peach ice-cream
25 godz. 20 min