Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Orange Creamsicle Whip
10 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Parmesan cheese crisps
15 min
Sourdough pizza base
3 godz. 5 min