Urządzenia i Akcesoria
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Batter
-
eggs4
-
milk200 g
-
plain flour130 g
-
sea salt1 pinch
White sauce
-
Gruyère cheese cut into pieces40 g
-
unsalted butter15 g
-
plain flour20 g
-
milk150 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Pancake
-
unsalted butter1 tbsp
-
ham, shaved4 slices
-
asparagus blanched, halved legthways (see Tips)1 bunch
-
fresh chives finely chopped, to garnish3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1037.8 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
1773.3 kJ /
423.8 kcal
Tłuszcz
19.7 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Potato Salad with Green Goddess Dressing
45 min
French onion pasta
45 min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Peach Cobbler
2 godz. 35 min
Pumpkin Risotto
50 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Black garlic and onion jam
55 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min