Urządzenia i Akcesoria
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)500 g
-
unsalted butter pus extra melted to grease50 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.1 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
129.7 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Caramelised sherry vinaigrette
25min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Pickled vegetables
745h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Ginger fluff
50min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24h 25min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min