Urządzenia i Akcesoria
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
24 portions
Składniki
-
potatoes (approx. 3) peeled, cut to fit feeder tube (see Tips)500 g
-
unsalted butter pus extra melted to grease50 g
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
11.1 mg
Białko
0.4 g
Kalorie
129.7 kJ /
31 kcal
Tłuszcz
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon white chocolate cheesecake with cherry coulis and walnut crumb (Andrew Ballard)
1 godz. 15 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Gin and juniper berry marmalade
1 godz. 30 min
Lemon curd
20 min
Paris–Brest with praline cream
26 godz.
Harissa yoghurt dressing
5 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Celery leaf gremolata
5 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min