Urządzenia i Akcesoria
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 29 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Almond milk ice cream
-
almond milk (see Tips)280 g
-
pouring (whipping) cream220 g
-
egg yolks2
-
vanilla bean paste1 tsp
-
honey20 g
-
raw sugar140 g
Orange puddings
-
unsalted butter cut into pieces (2 cm), plus extra for greasing70 g
-
caster sugar140 g
-
day old bread120 g
-
almond milk (see Tips)200 g
-
eggs2
-
orange juice and finely grated zest, no white pith1
-
ground cinnamon½ tsp
-
wholemeal plain flour120 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
water800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
307.8 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1905.1 kJ /
453.5 kcal
Tłuszcz
21.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
58.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red and green Christmas shortbread
2 godz. 20 min
Whole steamed chicken
1 godz. 20 min
Savoury herb baked ricotta
2 godz. 40 min
Steamed ginger puddings
40 min
Custard
10 min
Beetroot salad
10 min
Chicken velouté meal
40 min
Vegetable stock paste
30 min
Baking powder
5 min
Masala bread rolls
1 godz. 15 min
Rice salad with warm mustard dressing
1 godz. 40 min