Urządzenia i Akcesoria
Lamb fajitas
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)200 g
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded and cut into pieces1
-
extra virgin olive oil70 g
-
cooked lamb meat cut into strips (1-2 cm wide)400 g
-
onion salt1 tsp
-
ground cumin2 ¼ tsp
-
ground coriander2 ¼ tsp
-
ground smoked paprika2 ¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
onion cut into wedges (1-2 cm)180 g
-
mixed capsicum deseeded and cut into thin slices2
-
tortillas8
-
baby cos lettuce finely shredded1
-
guacamole to serve (see Tips)
-
sour cream to serve
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
lime wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996.8 mg
Białko
38.9 g
Kalorie
2745 kJ /
656.1 kcal
Tłuszcz
41.7 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
14.8 g
Węglowodany
35.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 godz.
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
"Moussaka" bowl
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Quick and easy pork noodles
20 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Chilli and cheese nachos
35 min