Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella

Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella

3.0 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
2 porzioni

Składniki

  • 300 g di farina
  • 200 g di yogurt bianco
  • 3 cucchiaini di cipolla in polvere (opcjonalnie)
  • 2 cucchiaini di aglio in polvere (opcjonalnie)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di speck a cubetti
  • 3 uova
  • 100 g di mozzarella a pezzetti
  • erba cipollina fresca q.b.
  • 1 cucchiaio di olio per frittura

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1017 kcal / 4257 kJ
Białko 41.7 g
Tłuszcz 53.2 g
Węglowodany 90.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 17.7 g
Sód 3213.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...