Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella
TM6

Fagottini iperproteici con uova, speck e mozzarella

3.3 (6 ocen)

Składniki

  • 300 g di farina
  • 200 g di yogurt bianco
  • 3 cucchiaini di cipolla in polvere (opcjonalnie)
  • 2 cucchiaini di aglio in polvere (opcjonalnie)
  • 2 cucchiaini di sale
  • 1000 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di speck a cubetti
  • 3 uova
  • 100 g di mozzarella a pezzetti
  • erba cipollina fresca q.b.
  • 1 cucchiaio di olio per frittura

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
4257 kJ / 1017 kcal
Białko
41.7 g
Węglowodany
90.6 g
Tłuszcz
53.2 g
Tłuszcz nasycony
17.7 g
Błonnik
3.6 g
Sód
3213.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy