Urządzenia i Akcesoria
Orange and passionfruit Eton mess
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Meringue
-
egg whites3
-
caster sugar100 g
Passionfruit curd
-
fresh passionfruit pulp80 g
-
orange juice (approx. 1 orange)40 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs3
Assembly
-
pouring (whipping) cream200 g
-
oranges segmented2
-
fresh mint leaves only10 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
87.7 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1678.7 kJ /
401.2 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
15.5 g
Węglowodany
36.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red onion relish
50 min
Chocolate mousse
3 godz. 20 min
Honeycomb butter
10 min
Choron sauce (Tomato béarnaise)
20 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Brandy cream
15 min
Oatcakes with Moroccan hommus
50 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Gingerbread ice cream
10 godz. 20 min
Traditional cocktail sauce
5 min