Urządzenia i Akcesoria
Gluten free fruit mince pies
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
24 portions
Składniki
Pastry
-
blanched almonds60 g
-
coconut flour (see Tips)60 g
-
arrowroot flour plus extra for dusting80 g
-
buckwheat flour (see Tips)140 g
-
unsalted butter chilled, plus extra for greasing160 g
-
caster sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
water50 g
-
egg yolks2
Filling
-
Granny Smith apple peeled, cored and cut into quarters1
-
soft dark brown sugar40 g
-
dried cranberries100 g
-
raisins100 g
-
currants50 g
-
mixed peel30 g
-
dried blueberries40 g
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
orange zest (no white pith) and juice½
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground cloves¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
brandy60 g
-
egg lightly beaten, for brushing1
-
pure icing sugar for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14.2 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
725.7 kJ /
172.8 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Lemon and lime polenta cakes
40 min
Apple sponge pudding
1 godz. 20 min
Almond thins
25 min
Gluten free shortcrust pastry
1 godz. 40 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Malt loaf
3 godz. 20 min
Fruit scones
30 min
Gluten free lemon tart
2 godz. 25 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Orange and almond cake
2 godz. 20 min