Prune and orange stuffing
TM6 TM5 TM31

Prune and orange stuffing

4.5 (6 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • ½ brown onion (approx. 70 g)
  • 20 g butter
  • 80 g pitted prunes
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only
  • ½ - 1 orange, zest only, no white pith, finely grated
  • 2 tsp orange juice
  • 30 g sunflower seeds
  • 100 g day old bread, or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 310 g
Kalorie
3115 kJ / 744 kcal
Białko
21.7 g
Węglowodany
77.5 g
Tłuszcz
34.1 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Błonnik
18.6 g
Sód
741.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy