
Urządzenia i Akcesoria
Prune and orange stuffing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
310 g
Składniki
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Wartości odżywcze na 310 g
Kalorie
744 kcal /
3115 kJ
Białko
21.7 g
Tłuszcz
34.1 g
Węglowodany
77.5 g
Błonnik
18.6 g
Tłuszcz nasycony
12.2 g
Sód
741.9 mg