Pain aux algues

Pain aux algues

4.1 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
12 portions

Składniki

  • 15 g d'algues kombu déshydratées (dulce, nori, laitue de mer par ex.)
  • 550 g d'eau et un peu pour la cuisson
  • 15 g de levure boulangère fraîche
  • 300 g de farine de blé semi-complet (T110)
  • 200 g de farine de blé type 45, et un peu pour le plan de travail
  • 2 c. à café bombées de sel
  • 30 g de miel
  • 10 g d'huile d'olive
  • farine de blé type 45, pour le saladier

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 158 kcal / 674 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 1.6 g
Węglowodany 30.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...