Cordon bleu z kurczaka

Cordon bleu z kurczaka

4.8 961 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki

Składniki

  • 50 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    50 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 600 g filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na 3 cm kawałki
  • ½ łyżeczki soli
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 4 plastry szynki gotowanej
  • 4 plastry sera żółtego
  • jajko roztrzepane, od panierowania
  • bułka tarta do panierowania
  • olej do smażenia

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 265.6 kcal / 1111.4 kJ
Białko 42.1 g
Tłuszcz 9.4 g
Węglowodany 1.1 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 715.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...