
Urządzenia i Akcesoria
Cordon bleu z kurczaka
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 sztuki
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki50 g
-
filetów z piersi kurczaka, bez skóry pokrojonych na 3 cm kawałki600 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
szynki gotowanej4 plastry
-
sera żółtego4 plastry
-
jajko roztrzepane, od panierowania
-
bułka tarta do panierowania
-
olej do smażenia
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
265.6 kcal /
1111.4 kJ
Białko
42.1 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
1.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Sód
715.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

OBIADY
10 Przepisów
Polska
Polska