Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Vegan Burgers
Brak ocen
Garlicky Green Beans with Crispy Potato Topping
40 min
Potato and Rosemary Focaccia
Brak ocen
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Macadamia Chicken Over Tropical Fruit Paella
1 godz.
Keto Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Curry Chicken Coleslaw
10 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min