Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Breakfast burritos
45 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chili Cheese Dogs
50 min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1 godz. 35 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min
Mustard and cheddar mash
30 min
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Turkey sloppy joes
40 min