Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1360 g baby red potatoes, quartered
- 60 g vegetable oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp black pepper, ground, plus 1 pinch
- 115 g red onions
- 85 g celery, in pieces (5 cm/2 in.)
- 5 sprigs parsley, fresh, leaves only
- 2 sprigs dill, fresh, leaves only, plus extra to garnish
- 140 g plain yogurt
- 60 g mayonnaise
-
30
g pickle relish, dill
lub 30 g pickle relish, sweet - 15 g apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1059 kJ / 253 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 566 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Summer Coleslaw
15 Min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Spanish Rice
35min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 Std.
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Potato Gratin
1 Std. 30 Min
Tex-Mex Bowl
50min
Philly Cheesesteak
50min