Urządzenia i Akcesoria
Roasted Potato Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portion
Składniki
-
baby red potatoes quartered1360 g
-
vegetable oil60 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions115 g
-
celery in pieces (5 cm/2 in.)85 g
-
parsley, fresh leaves only5 sprigs
-
dill, fresh leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt140 g
-
mayonnaise60 g
-
30 g pickle relish, sweetpickle relish, dill30 g
-
apple cider vinegar15 g
-
Dijon mustard1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
566 mg
Białko
4 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
BBQ Time Savers
8 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Beef tacos
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Cheese Wiz
10 min
Grated Cheddar Cheese
5 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Cottage Pie
2 godz. 15 min
Chilli and cheese nachos
35 min