Urządzenia i Akcesoria
Pork in green pepper and cognac sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.4 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turkey breast roulade with apple and sage stuffing
1 godz. 10 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Crayfish pâté
4 godz. 45 min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3 godz. 15 min
Curry pork sosaties
24 godz. 30 min
Peppercorn sauce
20 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min