Urządzenia i Akcesoria
Pork in green pepper and cognac sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
914.4 mg
Białko
52.2 g
Kalorie
2081.7 kJ /
495.7 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Lamb and barley soup
50 min
Meat stock paste
45 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
4 godz.
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Inside-out chicken parmigiana
1 godz. 30 min
Mushroom tart
50 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min