Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Pork in green pepper and cognac sauce
TM6 TM5

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 (14 ocen)

Składniki

  • 2 brown onions, cut into halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g vegetable oil
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
  • 1 tsp salt, plus extra to season
  • 800 g pork medallions (3 cm thick)
  • 150 g cognac
  • 2 tsp green peppercorns, drained
  • 600 g water
  • 2 tsp stock paste of choice
  • 200 g crème fraîche
  • 1 tsp sweet paprika
  • 35 g gluten free cornflour
  • 5 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 250 g button mushrooms
  • 1 bunch fresh chives, finely sliced

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2081.7 kJ / 495.7 kcal
Białko
52.2 g
Węglowodany
8.8 g
Tłuszcz
27 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Błonnik
4.2 g
Sód
914.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy