
Urządzenia i Akcesoria
Pork in green pepper and cognac sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
brown onions cut into halves2
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
salt plus extra to season1 tsp
-
pork medallions (3 cm thick)800 g
-
cognac150 g
-
green peppercorns drained2 tsp
-
water600 g
-
stock paste of choice2 tsp
-
crème fraîche200 g
-
sweet paprika1 tsp
-
gluten free cornflour35 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
button mushrooms250 g
-
fresh chives finely sliced1 bunch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
495.7 kcal /
2081.7 kJ
Białko
52.2 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
8.8 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
13.5 g
Sód
914.4 mg