Pork in green pepper and cognac sauce

Pork in green pepper and cognac sauce

3.0 14 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • brown onions cut into halves
    2
  • garlic clove
    1
  • vegetable oil
    20 g
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • pork medallions (3 cm thick)
    800 g
  • cognac
    150 g
  • green peppercorns drained
    2 tsp
  • water
    600 g
  • stock paste of choice
    2 tsp
  • crème fraîche
    200 g
  • sweet paprika
    1 tsp
  • gluten free cornflour
    35 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • button mushrooms
    250 g
  • fresh chives finely sliced
    1 bunch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 495.7 kcal / 2081.7 kJ
Białko 52.2 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 13.5 g
Sód 914.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...