Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Białko
- 75.5 g
- Węglowodany
- 69.4 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 882.1 mg
Alternatywne przepisy
Cheesecake alle fragole (senza glutine)
4h 30 min
Cosmopolitan
10 Min
Bisquick strawberry shortcake
1 Std.
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45 Min
Riso alle verdure con carne
50 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Brak ocen
Club Sandwich pollo, cetrioli con pomodorini confit e salsa Tzatziki
4h 30 min
Treccia al salmone
2 Std. 20 Min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1h 45 min
Mango cake
3 Std. 30 Min
Caribbean cocktail
15 Min
Crostata morbida con tonno e misticanza
1 Std.