Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 30 g di burro
- 125 g di funghi champignon cremino
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 160 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio) cottura 14-15 minuti
- 30 g di vino bianco secco
- 410 g di acqua
-
½
dado per brodo vegetale
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - ½ cucchiaino di sale
- 2 entrecote circa 2 cm di spessore
- olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4106 kJ / 981 kcal
- Białko
- 75.5 g
- Węglowodany
- 69.4 g
- Tłuszcz
- 41.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 882.1 mg
Alternatywne przepisy
Bucatini con le canocchie
35min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Gamberi e calamari speziati
20min
Toast al burro matcha
Brak ocen
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1小时 10 分钟
Stufato di manzo e verdure invernali
4h 30min
Barchette ripiene di insalata uova e tonno
40min
Cocktail di fragole e Champagne con mini cheesecake
4 godz. 40 min
Insalata di seppie, patate e pomodorini
35min
Pasta alla gricia
30 分钟
Fregola con le arselle
45min
Linguine allo scoglio
40min