Sushi Burrito

Sushi Burrito

4.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
16 pezzi

Składniki

  • di cipolla rossa a metà
    50 g
  • di carota pelata
    100 g
  • di acqua
    1000 g
  • di riso per sushi
    250 g
  • di aceto
    4 cucchiai
  • di zucchero
    1 cucchiaino
  • di sale
    2 ½ cucchiaini
  • di cetriolo sbucciato
    200 g
  • avocado la polpa
    1
  • di salmone affumicato a pezzi
    100 g
  • di formaggio fresco spalmabile
    50 g
  • di maionese
    100 g
  • di sriracha (opcjonalnie)
    20 g
    20 g di salsa piccante
  • di tonno in scatola sgocciolato
    100 g
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di alga nori
    4 fogli

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 150 kcal / 629 kJ
Białko 5.5 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 14.2 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 455 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...