Sushi Burrito
TM6

Sushi Burrito

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 50 g di cipolla rossa, a metà
  • 100 g di carota, pelata
  • 1000 g di acqua
  • 250 g di riso per sushi
  • 4 cucchiai di aceto
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 2 ½ cucchiaini di sale
  • 200 g di cetriolo, sbucciato
  • 1 avocado, la polpa
  • 100 g di salmone affumicato a pezzi
  • 50 g di formaggio fresco spalmabile
  • 100 g di maionese
  • 20 g di sriracha (opcjonalnie)
    lub 20 g di salsa piccante (opcjonalnie)
  • 100 g di tonno in scatola, sgocciolato
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 4 fogli di alga nori

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
629 kJ / 150 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
14.2 g
Tłuszcz
8.3 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Błonnik
1 g
Sód
455 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy