Cassoulet di fagioli con salsiccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzione

Składniki

  • 80 g di cipolle tagliate a metà
  • 2 spicchi di aglio
  • 15 g di olio di oliva
  • 400 g brodo vegetale caldo
  • 500 g di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 foglie di alloro secche
  • 400 g di salsiccia senza pelle
  • 280 g di finocchi a pezzi (3 cm)
  • 500 g di fagioli bianchi, in scatola sciacquati e scolati
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco tritato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 558.2 kcal / 2335.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 41.2 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...