Cassoulet di fagioli con salsiccia

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 porzione

Składniki

  • di cipolle tagliate a metà
    80 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di olio di oliva
    15 g
  • brodo vegetale caldo
    400 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi, in scatola
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • foglie di alloro secche
    2
  • di salsiccia senza pelle
    400 g
  • di finocchi a pezzi (3 cm)
    280 g
  • di fagioli bianchi, in scatola sciacquati e scolati
    500 g
  • di prezzemolo fresco tritato
    1 mazzetto

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 558.2 kcal / 2335.4 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 31.6 g
Węglowodany 41.2 g
Błonnik 10.8 g
Tłuszcz nasycony 10.1 g
Sód 1426.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...