泡菜豬肉燒
TM5 TM6

泡菜豬肉燒

4.4 (23 oceny)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 2 大匙 香油
  • 200 克 梅花火鍋肉片
  • 200 克 泡菜, 切段(約3公分)
  • 100 克 蔥, 切段(約4公分)
  • 1 大匙 醬油
  • 2 大匙 米酒
  • 1 大匙 蠔油
  • 1 大匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1148 kJ / 274 kcal
Białko
9.5 g
Węglowodany
10.6 g
Tłuszcz
21.8 g
Błonnik
1.6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy