Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 2 大匙 香油
- 200 克 梅花火鍋肉片
- 200 克 泡菜, 切段(約3公分)
- 100 克 蔥, 切段(約4公分)
- 1 大匙 醬油
- 2 大匙 米酒
- 1 大匙 蠔油
- 1 大匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1148 kJ / 274 kcal
- Białko
- 9.5 g
- Węglowodany
- 10.6 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
- Błonnik
- 1.6 g