Urządzenia i Akcesoria
香菇肉絲粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊50 克
-
橄欖油10 克
-
乾香菇 泡軟切絲10 克
-
紅蘿蔔 切絲30 克
-
梅花肉 切絲150 克
-
醬油1 大匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
短梗米 洗淨、瀝乾100 克
-
水600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8.183 g
Kalorie
1059 kJ /
253 kcal
Tłuszcz
14.304 g
Błonnik
0.732 g
Węglowodany
22.283 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖呼呼湯粥
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan