香菇肉絲粥

香菇肉絲粥

4.9 17 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    50 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 乾香菇 泡軟切絲
    10 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    30 克
  • 梅花肉 切絲
    150 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 短梗米 洗淨、瀝乾
    100 克
  • 600 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8.183 g
Kalorie 1059 kJ / 253 kcal
Tłuszcz 14.304 g
Błonnik 0.732 g
Węglowodany 22.283 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...