Urządzenia i Akcesoria
滷雞腿
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油10 克
-
蒜頭 拍扁30 克
-
新鮮紅辣椒 切段10 克
-
薑 切片10 克
-
醬油200 克
-
糖30 克
-
水1000 克
-
帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)4 隻
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
39.7 g
Kalorie
1331.7 kJ /
318.6 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan