滷雞腿

滷雞腿

4.3 37 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 蒜頭 拍扁
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 醬油
    200 克
  • 30 克
  • 1000 克
  • 帶皮帶骨雞棒腿 (約650克)
    4 隻

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 39.7 g
Kalorie 1331.7 kJ / 318.6 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 0.4 g
Węglowodany 17.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...