Urządzenia i Akcesoria
藥膳排骨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份
Składniki
-
排骨 預先川燙去血水600 克
-
水800 克
-
中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾50 克
-
米酒200 克
-
去籽紅棗 洗淨,瀝乾20 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 大匙
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
112.1 mg
Białko
27.7 g
Kalorie
2147.6 kJ /
513.8 kcal
Tłuszcz
35.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
5.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
中式家常美味秘密
44 Przepisy
Tajwan
Tajwan