藥膳排骨

藥膳排骨

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 人份

Składniki

  • 排骨 預先川燙去血水
    600 克
  • 800 克
  • 中藥材 (藥燉排骨藥包) ,洗淨,瀝乾
    50 克
  • 米酒
    200 克
  • 去籽紅棗 洗淨,瀝乾
    20 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    1 大匙
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 112.1 mg
Białko 27.7 g
Kalorie 2147.6 kJ / 513.8 kcal
Tłuszcz 35.1 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 14.4 g
Węglowodany 5.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...