豬肉末炒四季豆

豬肉末炒四季豆

4.6 40 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 5 克
  • 10 克
  • 豬絞肉
    60 克
  • 新鮮四季豆 切段(約4公分)
    200 克
  • 醬油
    10 克
  • 米酒
    5 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 4.2 g
Kalorie 321.9 kJ / 77 kcal
Tłuszcz 4.9 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...