Urządzenia i Akcesoria
豬肉蘑菇咖哩
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油1 大匙
-
洋蔥 切絲100 克
-
豬里肌肉 切塊(約2公分)240 克
-
蘑菇 對半切10 朵
-
100 克 白蘿蔔, 切塊(約3公分)蕪菁 切塊(約3公分)100 克
-
日式咖哩塊3 塊
-
雞高湯600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
19.8 g
Kalorie
2107 kJ /
503 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
0.9 g
Węglowodany
5.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快速晚餐
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan