蜜紅豆餡

蜜紅豆餡

4.3 42 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
6 人份

Składniki

  • 紅豆 浸泡4小時,瀝乾
    200 克
  • 600 克
  • 黃糖 (二砂糖)
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.467 g
Kalorie 733 kJ / 175 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 4.1 g
Węglowodany 37.083 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...