Urządzenia i Akcesoria
酸甜骰子雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約2公分)400 克
-
醬油1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
蛋1 顆
-
低筋麵粉50 克
-
油15 克
-
蒜頭15 克
-
番茄醬45 克
-
水30 克
-
糖45 克
-
白醋15 克
-
甜椒 (任一種類) 切塊200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
24.4 g
Kalorie
1716 kJ /
410 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
29.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
熱炒排行榜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan