日式咖哩牛肉蓋飯

日式咖哩牛肉蓋飯

4.7 20 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份

Składniki

咖哩牛肉
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 牛肉條 切丁(約1.5公分)
    350 克
  • 300 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)
    80 克
  • 馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)
    150 克
  • 日式咖哩塊 切小塊
    80 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米 洗淨,瀝乾
    200 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1811.6 mg
Białko 40.2 g
Kalorie 5478.9 kJ / 1310.8 kcal
Tłuszcz 73 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 139.5 g
Węglowodany 120.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...