Urządzenia i Akcesoria
日式咖哩牛肉蓋飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 人份
Składniki
咖哩牛肉
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
牛肉條 切丁(約1.5公分)350 克
-
水300 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約2公分)80 克
-
馬鈴薯 去皮,切丁(約2公分)150 克
-
日式咖哩塊 切小塊80 克
蒸煮
-
水1200 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1811.6 mg
Białko
40.2 g
Kalorie
5478.9 kJ /
1310.8 kcal
Tłuszcz
73 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
139.5 g
Węglowodany
120.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
下班輕鬆煮
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan