Urządzenia i Akcesoria
南瓜雞肉粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍20分鐘200 克
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
油15 克
-
南瓜 去皮去籽,切片(約0.5公分)200 克
-
高湯1200 克
-
短梗米200 克
-
四季豆 切丁(約1公分)50 克
-
白胡椒粉 少許
-
芹菜 (opcjonalnie) 切末20 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
17.2 g
Kalorie
1333 kJ /
318.9 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.1 g
Węglowodany
51.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
發現南瓜好味道
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan