南瓜雞肉粥

南瓜雞肉粥

4.5 26 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 切塊(約3公分),放入冰箱冷凍20分鐘
    200 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    100 克
  • 15 克
  • 南瓜 去皮去籽,切片(約0.5公分)
    200 克
  • 高湯
    1200 克
  • 短梗米
    200 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    50 克
  • 白胡椒粉 少許
  • 芹菜 (opcjonalnie) 切末
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 17.2 g
Kalorie 1333 kJ / 318.9 kcal
Tłuszcz 5 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 51.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...