Urządzenia i Akcesoria
蜜汁香燒雞棒腿
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
帶皮雞小腿12 隻
-
水120 克
-
醬油2 大匙
-
番茄醬2 大匙
-
糖½ 大匙
-
蜂蜜1 大匙
-
李型番茄12 粒
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
28.1 g
Kalorie
1052 kJ /
251 kcal
Tłuszcz
13.2 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
3.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
胃口大開下飯菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan