Urządzenia i Akcesoria
Nudelteig ohne Ei
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß250 g
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen150 g
-
Salz und mehr zum Kochen der Nudeln1 Prise
-
Wasser kalt, und mehr zum Kochen der Nudeln150 g
-
Olivenöl (20 g)2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes Rustica
15 godz.
Toastbrot
16 godz.
Baguettes
15 godz.
Nudelteig
1 godz.
Nudelteig
1 godz.
Mediterrane BratVurst
1 godz. 30 min
Wildkräuter-Ravioli auf Brennnesselspinat
1 godz. 50 min
Erdäpfel-Gnocchi
1 godz. 50 min
Selbstgemachter Halloumi
3 godz. 15 min
Sandwichtoast
18 godz.
Steinpilz-Ravioli
1 godz. 20 min
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.