Urządzenia i Akcesoria
Nudelteig ohne Ei
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß250 g
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen150 g
-
Salz und mehr zum Kochen der Nudeln1 Prise
-
Wasser kalt, und mehr zum Kochen der Nudeln150 g
-
Olivenöl (20 g)2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steinpilz-Ravioli
1 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4 Std. 20 Min
Baguettes
15 Std.
Baguette
3 Std. 45 Min
Nudelteig
1 Std.
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 Std. 45 Min
Apfel-Weizensauerteig
48 Std. 20 Min
Baguettes Rustica
15 Std.
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1 Std. 30 Min
Baguettes d' Épi
17 Std.
Baguettes parisiennes
15 Std. 30 Min