Urządzenia i Akcesoria
Nudelteig ohne Ei
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 Portionen
Składniki
-
Hartweizengrieß250 g
-
Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Ausrollen150 g
-
Salz und mehr zum Kochen der Nudeln1 Prise
-
Wasser kalt, und mehr zum Kochen der Nudeln150 g
-
Olivenöl (20 g)2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1701 kJ /
406 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
74 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguette
3 godz. 45 min
Nudelteig
1 godz.
Nudelteig
1 godz.
Nudeltaschen mit Linsenfüllung
4 godz. 45 min
Teig für Wan Tans
1 godz. 15 min
Baguettes Rustica
15 godz.
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Erdäpfel-Gnocchi
1 godz. 50 min
Baguettes d' Épi
17 godz.
Laugenecken
3 godz.
Ravioli mit vegetarischer Füllung
1 godz.
Baguettes
15 godz.