Urządzenia i Akcesoria
Baguette Rustica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
30 Scheiben
Składniki
-
Wasser330 g
-
Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backmalz20 g
-
Salz1 TL
-
Honig1 TL
-
Öl zum Einfetten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes Rustica
15 Std.
Schwäbisches Genetztes
10 Std.
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Ciabatta
3 Std. 45 Min
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Baguettes
15 Std.
Schweizer Bauernbrot
7 Std.
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Weizen-Roggen-Brötchen
2 Std. 15 Min
Luftige Brötchen
2 Std.