Urządzenia i Akcesoria
Baguette Rustica
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
30 Scheiben
Składniki
-
Wasser330 g
-
Hefe10 g
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten500 g
-
Backmalz20 g
-
Salz1 TL
-
Honig1 TL
-
Öl zum Einfetten
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
2 g
Kalorie
259 kJ /
62 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kleiner Laugenkranz
2h 10min
Dunkles Landbrot
4h
Ciabatta
3h 45min
Weinknorzen (Weinreben)
17h 35min
Bergisches Urbrot
17h
Ciabatta
3h 45min
Baguettes Rustica
15h
Weizen-Roggen-Brötchen
2h 15min
Doppelbocker aus dem Topf
3h
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30min
Schweizer Bauernbrot
7h
Schwäbisches Genetztes
10h