Baguette Rustica

Baguette Rustica

4.5 835 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
30 Scheiben

Składniki

  • Wasser
    330 g
  • Hefe
    10 g
  • Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
    500 g
  • Backmalz
    20 g
  • Salz
    1 TL
  • Honig
    1 TL
  • Öl zum Einfetten

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Scheibe

Białko 2 g
Kalorie 259 kJ / 62 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...