![Baguette Rustica Baguette Rustica](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C93D55D5-4BCD-49D1-9574-CB1B57B32E70/Derivates/D8C89AEA-7F19-470E-96E0-51FAAED98855.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 330 g Wasser
- 10 g Hefe
- 500 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 20 g Backmalz
- 1 TL Salz
- 1 TL Honig
- Öl zum Einfetten
- Wartości odżywcze
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 259 kJ / 62 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Dunkles Landbrot
4h
Ciabatta
3h 45min
Röggelchen für Halven Hahn
1h 35 min
Weinknorzen (Weinreben)
17 Std. 35 Min
Tiroler Schinkenbrot
16 Std. 15 Min
Weizenbier-Brot mit Koriander und Kümmel
5h 45min
Schweizer Rustico
25 godz. 20 min
Bergisches Urbrot
17h
Baguettes Rustica
15h
Dinkelkruste
2h 20 min
Schweizer Bauernbrot
7h
Schwäbisches Genetztes
10u.