Urządzenia i Akcesoria
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
red cabbage thickest part of the core removed, cut into 2-3 wedges that fit through feeder tube160 g
-
radishes trimmed70 g
-
Lebanese cucumber trimmed1
-
garlic cloves2
-
fresh ginger peeled10 g
-
freshly squeezed lime juice80 g
-
gluten free soy sauce reduced-salt60 g
-
sesame oil10 g
-
extra virgin olive oil10 g
-
doongara rice brown135 g
-
water1000 g
-
frozen shelled edamame beans thawed200 g
-
eggs4
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
avocado (approx. 1 medium), thinly sliced250 g
-
black sesame seeds1 tbsp
-
fresh long red chilli thinly sliced1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
677.5 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
1902.5 kJ /
455 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4.3 g
Węglowodany
32.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
Vegan bolognese
50 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Slow-cooked lamb curry with cucumber mint couscous
9 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Spelt pastry
50 min
Salmon and mushroom rice
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Walnut and spinach pesto
5 min