Urządzenia i Akcesoria
Beetroot ketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1 Total recipe
Składniki
-
beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 2-3 cm - see Tips)600 g
-
red onion cut into quarters80 g
-
carrot (approx. 130 g), cut into pieces1
-
garlic clove1
-
fresh long red chilli trimmed and cut into thirds (optional)1
-
extra virgin olive oil plus an extra 3 tbsp for drizzling60 g
-
apple cider vinegar90 g
-
coconut sugar30 g
-
dried thyme½ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
11.8 g
Kalorie
6133.6 kJ /
1460.4 kcal
Tłuszcz
121.7 g
Błonnik
23.6 g
Węglowodany
71.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus syrup
25 min
Almond thins
25 min
Fruit and nut muesli
10 min
Lemon and thyme oil
25 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Beetroot salad
10 min
Mixed mushroom burgers
50 min
Sunflower and nori filling
3 godz. 10 min
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Quick beetroot relish
40 min