Urządzenia i Akcesoria
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
flank steak16 oz
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Salsa Criolla (Onion Relish)
-
red onions thinly sliced half-moons4 oz
-
red and yellow bell peppers thinly sliced2 oz
-
jalapeño pepper halved, thinly sliced, (seeds optional)1
-
fresh cilantro leaves only, chopped5 sprigs
-
limes juiced4
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Aji Verde Sauce
-
Parmesan cheese1 oz
-
garlic clove1
-
cilantro leaves and tender stems (approx. 1.5 oz)1 bunch
-
mayonnaise4 oz
-
jalapeño pepper stem removed, (seeds optional)1
-
vegetable oil1 oz
-
lime juice½ oz
-
salt to taste¼ tsp
Quinoa and Steak
-
water35 oz
-
salt plus extra to season½ tsp
-
uncooked quinoa8 oz
-
fingerling potatoes halved10 oz
-
large eggs4
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
ground black pepper to season
-
mixed salad greens8 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
900 mg
Białko
46 g
Kalorie
3586 kJ /
857 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Spicy Shrimp and Quinoa Bowl
30 min
Korean Beef Bowl
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chicken Tikka Bowls with Kachumber
2 godz. 50 min
Chicken Shawarma Bowl
1 godz.
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Mediterranean Chicken
35 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.