Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
TM6 TM5

Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins

4.3 (23 oceny)

Składniki

  • extra virgin olive oil, to grease
  • 3 oz Parmesan cheese, in pieces
  • 2 oz uncooked quinoa
  • 7 oz almonds
  • 3 sprigs fresh basil, leaves only
  • 3 oz sun-dried tomatoes, drained
  • 10 ½ oz cottage cheese
  • 1 ½ tsp baking powder
  • 3 ½ oz water
  • 5 large eggs, separated
  • 1 tsp salt, to taste
  • 16 slices prosciutto

Wartości odżywcze
na 1 piece
Kalorie
699 kJ / 167 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
11 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
2 g
Sód
539 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy