Urządzenia i Akcesoria
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
16 pieces
Składniki
-
extra virgin olive oil to grease
-
large eggs5
-
Parmesan cheese in pieces3 oz
-
uncooked quinoa2 oz
-
almonds7 oz
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
sun-dried tomatoes drained3 oz
-
cottage cheese10 ½ oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
water3 ½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
prosciutto16 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
539 mg
Białko
11 g
Kalorie
699 kJ /
167 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Indoor Picnic
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Apple and Cranberry Farro Salad
35 min
Tomato Tart Tatin
1 godz. 10 min
Creamed Peas and Ham
30 min
Southwest Quinoa
40 min
Spinach and Feta Muffins
30 min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35 min
Turkey Lasagna Rolls with Pumpkin Sauce
1 godz. 45 min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1 godz. 45 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Olive and Thyme Goat Cheese Dip
10 min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 min