
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 4 gros œufs (63-73 g)
- 1 botte d'asperges vertes
- 30 g de beurre
- 3 poignées de pousses d'épinards
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pot de brisures de truffe noire 2 c. à soupe d'huile et quelques brisures
- quelques feuilles de cerfeuil frais
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 819 kcal / 3377 kJ
- Białko
- 11 g
- Tłuszcz
- 84 g
- Węglowodany
- 5 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 0 mg