Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de prunes, coupées en deux et dénoyautées
- 500 g de sucre gélifiant (2:1)
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 1705.7 kJ / 407.7 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 101.3 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 16.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40min
Confiture de pêches et de bananes
50min
Confiture de mûres et de poires
45 min
Confiture de fraises et de rhubarbe
Brak ocen
Confiture de myrtilles
Brak ocen
Gelée de groseille
50min
Confiture de fraises
1h 5 min
Confiture d’abricots
45 min
Confiture avec sucre gélifiant
30 min
Gelée de framboise et citron
45 min
Confiture de pêches
1h 5 min
Confiture de framboises
1h 5 min