Chutney d'oignon rouge

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz.
1 bocal

Składniki

  • 25 g d'huile d'olive
  • 500 g d'oignon rouge en lamelles
  • ½ - 1 de piment rouge frais en fines lanières
  • 200 g de sucre brun
  • 1 c. à café de sel
  • 200 g de vinaigre de vin rouge

Wartości odżywcze na 1 bocal

Sód 2423.5 mg
Białko 6.3 g
Kalorie 5156.8 kJ / 1232.5 kcal
Tłuszcz 25.4 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 246.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...