Urządzenia i Akcesoria
Cheat's chicken shoyu ramen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
boiling water
Chilli chicken
-
sesame oil20 g
-
skinless chicken breast fillet partly frozen, cut into pieces (3cm)300 g
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger cut into pieces2 cm
-
spring onion/green onion cut into pieces1
-
Korean chilli paste (gochujang)40 g
-
Japanese soy sauce1 tbsp
Shoyu Broth
-
piece fresh ginger cut into pieces2 cm
-
garlic cloves4
-
sesame oil10 g
-
boiling water1800 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tbsp
-
dashi powder (approx. 4 sachets)24 g
-
Japanese soy sauce80 g
-
mirin20 g
-
eggs at room temperature4
Toppings
-
Chinese cabbage (wombok) cut into thin wedges (2 cm)200 g
-
dried ramen noodles270 g
-
fresh bean sprouts125 g
-
spring onions/green onions white part only (green reserved), sliced thinly4 tbsp
-
nori sheet cut into thin strips (2 cm)1
-
sesame oil to drizzle
-
shichimi togarashi powder to sprinkle (see Tip)
-
black sesame seeds (optional)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3037.2 mg
Białko
40.2 g
Kalorie
2837.5 kJ /
678.2 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
9.3 g
Węglowodany
62.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Pad Thai
45 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Spiralized sweet potato curry rosti
30 min
Grilled Percik Chicken
1 godz.
Pears in orange syrup
45 min
Kimchi Tofu Soup
35 min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 godz. 40 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Marinated chicken with salsa
40 min