Urządzenia i Akcesoria
Flammkuchen with dates and bacon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
buttermilk150 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
pitted dates100 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
honey20 g
-
ground black pepper½ tsp
-
bacon cut into 1 cm pieces100 g
-
rocket to garnish50 g
-
balsamic vinegar to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
971.6 mg
Białko
14.2 g
Kalorie
2417.6 kJ /
577.8 kcal
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
73 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Carnitas
50 min
Spicy tuna dip
5 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Strawberry limeade mocktail (Diabetes)
10 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Creamy Butter Chicken
1 godz.