
Urządzenia i Akcesoria
Sogliola al vapore con verdurine
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
350 g di acqua
-
1 carota pelata e a listarelle
-
2 - 3 taccole a tocchetti
-
40 g di zucchina a listarelle
-
40 g di cimette di cavolfiore
-
100 g di patata sbucciata e tagliata in quarti
-
2 filetti di sogliola (circa 300 g)
-
1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
-
1 goccio di succo di limone
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
131.8 kcal /
551.5 kJ
Białko
13.6 g
Tłuszcz
5.4 g
Węglowodany
6.9 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
315.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy