Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 g di acqua
- 1 carota, pelata e a listarelle
- 2 - 3 taccole a tocchetti
- 40 g di zucchina a listarelle
- 40 g di cimette di cavolfiore
- 100 g di patata, sbucciata e tagliata in quarti
- 2 filetti di sogliola (circa 300 g)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 goccio di succo di limone
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 551.5 kJ / 131.8 kcal
- Białko
- 13.6 g
- Węglowodany
- 6.9 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 315.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Fagiolini e taccole al vapore
40min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Nasello al vapore con riso e verdure
30min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Nasello in salsa prezzemolata con cuori di carciofo
30min
Grano saraceno con pollo e agretti
30min
Tranci di salmone con cavoli colorati e pinoli
30min