Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 Min
Crunchy Salad with Green Goddess Dressing (Diabetes)
20 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15 Min
Lentil Hummus
10 Min
Green Goddess Salad
10 Min
Pumpkin Seed Pesto
10 Min
Hummus
10 Min
Light and Fresh Beet Pasta
20 Min
Roasted Red Pepper Aioli
20 Min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 Std. 10 Min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 Min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 Min