Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Steamed Whole Grain Bread TM6®
2 godz. 30 min
Hummus
10 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Parmesan Rind Marinara
1 godz. 15 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Texas Caviar
15 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min