Urządzenia i Akcesoria
Pea Pesto with Ricotta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 ½ oz
-
frozen green peas thawed5 oz
-
fresh basil leaves plus extra to garnish2 oz
-
fresh mint leaves plus extra to garnish2 oz
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle5 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
fresh ground pepper to taste, plus extra to season1 pinch
-
ricotta cheese12 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
408.9 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1590.2 kJ /
380.1 kcal
Tłuszcz
34 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
6.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and Wild Rice Soup
30 min
Creamy Pea Soup
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10 min
Steel Cut Oats
35 min
White Bean and Pumpkin Soup
35 min
Pumpkin Seed Pesto
10 min
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
45 min
Roasted Red Pepper and Walnut Dip (Muhammara)
1 godz. 10 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min
Golden Beet Gazpacho
50 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min