Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
571 mg
Białko
7 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 godz. 10 min
Pumpkin Chili
50 min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 min
Tuna Noodle Bake
1 godz. 20 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Vegetarian Chili
50 min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 godz. 15 min