
Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
290 kcal /
1213 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Sód
571 mg