Urządzenia i Akcesoria
Root Vegetable Gratin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Mushroom Topping
-
Parmesan cheese cubed (1 in.)2 oz
-
aged white cheddar cheese cubed (1 in.)2 oz
-
panko bread crumbs½ oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
Italian seasoning1 tsp
Root Vegetables
-
unsalted butter to grease
-
water35 oz
-
mixed root vegetables e.g. sweet potatoes, turnips, yams, purple yams and parsnips peeled, cubed (1 in.)40 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Sauce
-
yellow onions diced (1 in.)4 oz
-
garlic cloves2
-
dried sage¼ tsp
-
unsalted butter cubed1 oz
-
heavy whipping cream8 oz
-
vegetable broth4 oz
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground nutmeg1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
571 mg
Białko
7 g
Kalorie
1213 kJ /
290 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10min
Pumpkin Chili
50min
New Jersey Tomato Pie
45min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Texas Cornbread
35min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Mushroom and Spinach Strata
2h 10min
Vegetarian Chili
50min