Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci

4.6 21 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    50 g
  • di acqua
    700 g
  • di patate pelate e a pezzi (1-2 cm)
    800 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    300 g
  • uovo
    1
  • di sale
    10 g
Condimento cipolla rossa, mascarpone e noci
  • di burro
    40 g
  • cipolle rosse a listarelle
    3
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di mascarpone
    250 g
  • gherigli di noci a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 544.2 kcal / 2276.9 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 23.3 g
Węglowodany 69.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 13.2 g
Sód 1022.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...