
Urządzenia i Akcesoria
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di porro solo parte bianca200 g
-
di patate (4 patate piccole), sbucciate, tagliate se necessario a metà600 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di burro + q.b.40 g
-
dado per brodo di pesce½
-
di pepe nero macinato1 cucchiaino
-
di panna da cucina300 g
-
di filetti di pesce bianco, senza pelle (es. merluzzo, cernia) a fette (1 cm)600 g
-
di scorza di limone tritata1 cucchiaio
-
limone in spicchi1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
653 kcal /
2731 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
42 g
Węglowodany
37 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
25 g
Sód
1001 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Affettatutto Bimby®
79 Przepisów
Włochy
Włochy