
Urządzenia i Akcesoria
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
1231.3 kcal /
5151.6 kJ
Białko
95.1 g
Tłuszcz
92.6 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
42.1 g
Sód
1958.8 mg