Urządzenia i Akcesoria
Tomahawk steak with porcini mustard rub
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Porcini mustard rub
-
dried porcini mushrooms10 g
-
sea salt flakes1 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Tomahawk steak
-
Dijon mustard1 tbsp
-
tomahawk steak (approx. 1600 g - see Tips)1
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
sea salt flakes to season and sprinkle
-
garlic cloves unpeeled and bruised8
-
unsalted butter2 tbsp
-
fresh thyme3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1958.8 mg
Białko
95.1 g
Kalorie
5151.6 kJ /
1231.3 kcal
Tłuszcz
92.6 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
42.1 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Skirt Steak Spiralized Salad
Brak ocen
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Piri-piri spatchcock chicken
1 godz. 30 min
Virgin watermelon margarita
6 godz. 10 min
Meat feast pizza
1 godz. 30 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Quick strawberry dessert
5 min