Carottes Vichy

Carottes Vichy

4.9 254 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • échalotes
    2
  • gousses d'ail
    3
  • feuilles de persil frais
    30
  • de beurre demi-sel en morceaux
    40 g
  • d'eau
    40 g
  • de carottes coupées en rondelles ou en biseau (1 cm)
    800 g
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • cube de bouillon de volaille
    1
  • de crème fraîche épaisse (opcjonalnie)
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 179.8 kcal / 752 kJ
Białko 2.9 g
Tłuszcz 8.6 g
Węglowodany 25.2 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Sód 217.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...