Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons
TM6 TM5 TM31

Purée de patate douce, œufs cocotte aux champignons

4.4 (116 ocen)

Składniki

  • 400 g d'eau
  • 650 g de patates douces, pelées et en dés
  • 100 g de champignons de Paris frais, en fines lamelles
  • 4 œufs, à température ambiante
  • 6 c. à soupe de crème fraîche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • brins de persil frais, ciselés
  • feuilles de roquette

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1108 kJ / 264 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
32 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy